Najnovšie recenzie zo sekcie Čajovary
Muse Muse MS-320T
Pridané: 19. februára 2026
(naposledy upravené 19. februára 2026)
Zakúpený v Kaufland.sk
- Ok
- Šikovný pomocník
- sofistikovaná príprava čaju
Obrazok nezodpoveda, kupil som mensiu konvicu na automaticke varenie caju. Minimum 2 -maximum 3 salky. Prednastavene teploty a doba extrakcie. Vacsi model dava o salku viac, tiez jemnejsie nastavenie teploty. Aj mensia je OK. Velmi vyrovnana kvalita. Spokojny. Setri cas.
- Nastavenie teploty a doby luhovania caju
- Možnosť prednastavenia spustenia
My už náš čajovar máme cez 5 rokov a funguje bez problémov. Takže som sa rozhodla kúpiť tyky istý pre mojich rodičov. Cena je síce vyššia, ale re milovníkov čaju je to dobrá investícia. U nás v rodine pijeme čaj 2x - 3x do dňa a za 5 rokov som s nim nemala žiadny problém. Najviac sa mi páči, ze večer si všetko pripravím, nastavím čas spustenia na ráno a ráno keď vstanem mám už pripravený čaj.
- Elegantné prevedenie
- Rýchly ohrev
- Všetky komponenty sa dajú rozobrať a umyť
- Čaj je naliaty bez kvapkania
- Výborné vyriešené sitko
- Krátky napájací kábel
- výnimočné prevedenie
- variácia funkcií
- zatiaľ skvelý produkt
Adler AD 1299
Pridané: 9. októbra 2023
(naposledy upravené 9. októbra 2023)
Zakúpený v iMi trade.sk
Ako vyhodu hodnotim moznost nastavenia teploty a tiez priehladnost kanvice. V porovnani s keramickou kanvicou voda ovela rychlejsie zovre.
- Káva podľa Vášho receptu
Uvaríme si kávu podľa seba zo zmesí a kombinácií , napr - mletá + neska + melta a super ranná káva ja používam recept z 50 tych rokov min. storočia ,t.j.
mletá zrnková a pravá melta cca 1:2
Radosť pre dušu aj oko. Krásna, praktická, kvalitná s výbornými funkciami a aj pridaným nerezovým jemným sitom na čaj. Vždy sa teším, keď dávam variť vodu :)
Všetko OK, rýchle vybavenie aj osobné prevzatie.
- Jediný čajovar za prijateľnú cenu, pri ktorom nemusíte byť prítomný pri príprave, na rozdiel od iných značiek.
- Kanvica má síce kapacitu 1,7l, ale čaju pripravíte max. 1,0l. Pre 4-člennú rodinu len tak tak.
Ak potrebujete mať ráno pripravený, ale nie horúci čaj, je to ideálny pomocník.
- super
- drahý